RECENZE - Glatorian - MALUM 8979

20. února 2009 v 23:01 | Vezon |  Recenze
Ták a mám třetího glatoše .


.

tak krabka upe super snad nej obrázek ze všech glato krabek.
víko je též super
vysypaný dílky i s plánkem
dílky z blízka no trošku rozmazaný
upe new dílky
nej ohnivé dílky

plánek se mi moc líbí jako vše :)
náhled do plánku
krabka stojí na víku nebo na jiné krabce
tělo je super svalnaté :)
spidermanova hlava :) ne ironman !!!!!!!!!
.
Malumova hlava je úžasná ale krapet malá
nožky
tělíčko s hlavou a nohama
.
ruce
Malum i s ručkama
.
jeho zbraně ohnivé drápky
taky i s drápky
a jako chrániče kalmahovy nohy , ty mi tam moc nesedí dal bych tam trochu menší ale zvyk sem si!
a počítadlo životŮ
A NAKONECec thornax vystřelovač s připevnítkem na rameno
i s thornaxem
a samotný thornax best dílek
.
.
.
.
málum ze všech stran
AAAAAAAA v bojové pozici!!!!!!
.
.
a nakonec + a -
+helma
+Hlava
+mlohutnost
+zbarveni dilku
+Drapy
+počítadlo životu
+thornax
+cena
a
-je malej
- kalmahovy nohy jako chranice na rukou
.
.
CELKOVÉ HODNOCENÍ JE 95% JE UPE MEGA DOPORUČUJU !!!!!!!!
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 mahri nuparu(kaja) mahri nuparu(kaja) | Web | 21. února 2009 v 5:55 | Reagovat

ho chcuuuuuuu!

a mám new díl!

2 CHARVÁT CHARVÁT | 21. února 2009 v 6:58 | Reagovat

já ho mám taky je upé super a eště mám teho skralla a v utérý příjde rannu nebo možná až ve středu : (

3 Makuta-Icarax Makuta-Icarax | Web | 21. února 2009 v 7:21 | Reagovat

goooooooooooood

4 tuzo tuzo | Web | 21. února 2009 v 7:41 | Reagovat

je vážne super- určite jeden z najlepších glatorian!

5 Mahri Hahli Mahri Hahli | Web | 21. února 2009 v 7:56 | Reagovat

Já už tě zabiju Vezone!!Vždycky když si koupíš new Glato tak si koupím dalěšího aby sme měli stejně a ty si koupíš třetího :D...LOL....to abych sáhl do kapsy a šel pro dalšího..ale pak si koupíš čtvrtýho ááá to nééé *ROFL*

6 Pridak Pridak | E-mail | Web | 21. února 2009 v 9:17 | Reagovat

Mě se taky líbí ale nechápu ten jeho výraz "Jacka Rozparovače" xD, mě fakt připomíná něakýho raplovího maníka xD

7 MATORO MATORO | E-mail | Web | 21. února 2009 v 10:31 | Reagovat

Mahri Hahli:U mě je to úpe stejný........xD

8 TOA Tanma TOA Tanma | Web | 21. února 2009 v 11:19 | Reagovat

sůpa recenze asi siá ho koupím

9 Antroz Antroz | Web | 21. února 2009 v 11:49 | Reagovat

Taky se na něj chystám... 2 glato mi pořád nestačí..:-) Good recka ;-)

10 Nuva Kopaka Nuva Kopaka | Web | 21. února 2009 v 14:04 | Reagovat

Supr rec, no nwm opravdu je tak dobrej?

11 gamatunga gamatunga | Web | 21. února 2009 v 14:53 | Reagovat

svela recenze

12 radagabi radagabi | E-mail | Web | 21. února 2009 v 15:06 | Reagovat

Super

13 Vican-Filip Vican-Filip | E-mail | Web | 21. února 2009 v 15:12 | Reagovat

Já ho mám dávno.

14 Malum-Nui Malum-Nui | Web | 21. února 2009 v 17:09 | Reagovat

goood recenze jo a mam new blog sory za reklamu muj stary blog www.axalarat9-bionicle.blog.cz

15 hydraxon hydraxon | Web | 21. února 2009 v 18:19 | Reagovat

good rec

16 Malum Malum | E-mail | Web | 21. února 2009 v 21:17 | Reagovat

si koupím taky,...Čau kolegové blogerové :) na mým blogu je zase bleskajda tak si pospěš nebo na tebe nevinde diplom :)

17 Toa Cheese Toa Cheese | Web | 22. února 2009 v 15:42 | Reagovat

Tyjo ten vypadá dobře!

18 Krika Krika | E-mail | Web | 22. února 2009 v 20:58 | Reagovat

hej,s tím dáváním krabice na víčko opakujéééš xD příště dej zdroj :D xD x) :)

19 Gallantmon Gallantmon | Web | 24. února 2009 v 11:31 | Reagovat

jak se říká malum výborný střelec ale horká hlava XD

20 artakha artakha | Web | 26. února 2009 v 8:54 | Reagovat

ja mam raanu tumu a skralle

21 papateko papateko | Web | 10. března 2009 v 19:17 | Reagovat

ja ho maaaam....a mne vobec nevadi ze je maly..

22 Glatorian Tuma Glatorian Tuma | 28. dubna 2009 v 20:44 | Reagovat

Já ho taky mám...pak mám Skralla, Voroxe a Zeska, ale nej je podlemně Malum (pokud nepočítám Tumu, ten je NEJ)...ale jinak super recenze...

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama